ministrtstvoindex

 

POPESTRIMO ŠOLO 2016-2021

Spoštovani učenci in starši,

z veseljem in zadovoljstvom vas obveščamo, da bomo s 1. 11. 2016 začeli z izvajanjem projekta »Popestrimo šolo 2016-2021 – Izobraževanje strokovnih delavcev za krepitev kompetenc šolajočih«, saj smo bili izbrani na javnem razpisu za dodelitev sredstev za izvajanje programa v obdobju od 1. 11. 2016 do 30. 9. 2021. Izvajanje programa delno financira Evropska unija, in sicer iz Evropskega socialnega sklada ter se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, delno pa ga financira Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

Na naši šoli smo aktivnosti v okviru projekta poimenovali »Učenje za (POŠteno) življenje ali Vesolje radovednih astronavtov«, saj se zavedamo, da je znanje neskončno, tako kot je neskončno vesolje. V okviru projekta želimo učencem, ki smo si jih drznili poimenovali kot »radovedne astronavte«, omogočiti dostop do dodatnih znanj, ki jim jih bomo ponujali znotraj številnih vsebinskih galaksij, planetov, zvezd itd. Želimo si, da bi »vesoljska ladja radovednih astronavtov« potovala in potovala.

Več o projektu najdete na spletni strani MIZS: http://www.mizs.gov.si/si/.

Naše delo lahko spremljate na blogu: Učenje za (POŠteno) življenje.

Izvajalka programa je učiteljica Mateja Lašič.

Vabimo učence, da se v čim večjem številu udeležujejo aktivnosti, ki jih zanje pripravljamo v okviru programa Popestrimo šolo.

———————————————————————————————————————————-

ARHIV – POŠ V PRETEKLIH ŠOLSKIH LETIH

POPESTRIMO ŠOLO 2014/15

V šolskem letu 2014/15 nadaljujemo z izvajanjem projekta Popestrimo šolo, saj smo bili izbrani na javnem razpisu za dodelitev sredstev za izvajanje programa Popestrimo šolo v obdobju od 1. 1. 2015 do 31. 8. 2015. Izvajanje programa financirata Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter Evropska unija iz sredstev Evropskega socialnega sklada.

Več o projektu: http://www.sklad-kadri.si/si/razvoj-kadrov/popestrimo-solo-pos/

Naziv programa, ki ga bomo izvajali v letošnjem letu, je POTOVANJE RADOVEDNIH UČENJAKOV (ali razPOŠljimo naše znanje). Naše delo lahko spremljate na blogu Potovanje učenjakov.

Izvajalki projekta POŠ: učiteljica Tatjana Podgorelec Strelec in učiteljica Vojka Havlas

————————————————————————————————————————————

Projekt Popestrimo Šolo smo na naši šoli pod imenom DEŽELA POTI DO USPEHA (ali POŠtena mera aktivnosti) izvajali tudi v šolskih letih 2012/13 ter 2013/14. Podrobnosti o delu v projektu si lahko ogledate na našem blogu Dežela poti.

 

(Skupno 143 obiskov, današnjih obiskov 1)