Spoštovani.

Vabimo vas v tretji teden GIBA akcije, ki poteka pod sloganom  − Za zdravje in dobro počutje − gibamo skupaj, četudi smo narazen.

💃

V tokratnem GIBAlnem izzivu vam predlagamo zabavo oziroma PLES.

Zabavo si lahko pripravite kjerkoli, kadarkoli, ne glede na to, da smo sredi epidemije. Prižgite si radio, nastavite si svojo ljubo pesem in zaplešite (lahko tudi z osebami iz vašega mehurčka ali na prostem). Videli boste, da je ples še kako resen šport po katerem smo ravno tako utrujeni. Če želite s svojim plesom  sodelovati v žrebanju za prisrčno nagrado, imate teden dni časa (do ponedeljka, 24. 5. 2021), da izziv opravite in jim pošljete foto ali video dokaz opravljenega na e-naslov: simbiozagiba@simbioza.eu.

V GIBAlnem navdihu pa nadaljujemo z osnovnimi joga položaji, ki so primerni za vse generacije. Umirite se in začutite svoje telo – boljše se boste počutili in lepše boste preživeli dan.

Z giba MIT-om ali RESNICO pa želimo opozoriti na pomen odnosov, ki jih ljudje gojimo za naše duševno zdravje. Odnosi v katere vstopamo in jih na tak ali drugačen način vzdržujemo, so vsekakor nekaj, čemur moramo posvetiti veliko naše pozornosti, saj tvorijo pomembno komponento duševnega zdravja.

Skozi celoten mesec maj pa vas še vedno vabimo, da s svojimi foto, video in literarnimi prispevki sodelujete pri izvedbi Simbioza GIBA 2021 nagradnega natečaja, ki letos poteka na temo SKRB ZA DOBRO DUŠEVNO IN FIZIČNO POČUTJE V ČASU EPIDEMIJE COVID-19. Vaše prispevke pričakujejo na elektronski pošti, ki je omenjena že zgoraj.

Lepo pozdravljeni v plesnem tednu.

Breda Munda, koordinatorica                           mag. Jasna Munda, ravnateljica

(Skupno 17 obiskov, današnjih obiskov 1)