OŠ Središče ob Dravi

Središče ob Dravi, 10. 5. 2021

OBVESTILO

Spoštovani.

Dovolite nam, da vas povabimo v že drug teden GIBA akcije, ki poteka pod sloganom  − Za zdravje in dobro počutje − gibamo skupaj, četudi smo narazen.

S tokratnim GIBAlnim izzivom vas vabimo v naravo. Prepustite se sprehodu po bližnjem gozdu v vaši okolici, opazujte kako se podoba dreves in rastja spreminjata in dovolite naravi, da vas (po)zdravi.

Če želite, lahko dokaze opravljenega izziva (foto dokaz vašega sprehoda), pošljete na elektronski naslov simbiozagiba@simbioza.eu in tako sodelujete v žrebu za krasno simbolično nagrado. Časa za sodelovanje v izzivu imate teden dni (do ponedeljka, 17. 5. 2021).

V tokratnem GIBAlnem navdihu vas želimo navdušiti za aktivnost, ki najbolje ponazarja vodilo naše letošnje GIBA akcije – skrb za duševno in fizično zdravje. Prepričani smo, da ste za pozdrav soncu že vsi slišali, toda ali poznate vse blagodejne učinke njegovega vsakodnevnega izvajanja? Poizkusite na tak način začeti vaše jutro in zagotavljamo vam, da vam bosta um in telo hvaležna.

V priponki pa si lahko podrobneje preberete tudi tokratni GIBAlni MIT ali RESNICO, s katero želimo dokončno ovreči prepričanje, da naše zdravje sestoji zgolj iz dobrega počutja fizičnega telesa.

Skozi celoten mesec maj pa vas vabimo, da s svojimi foto, video in literarnimi prispevki sodelujete tudi pri izvedbi Simbioza GIBA 2021 nagradnega natečaja, ki letos poteka na temo SKRB ZA DOBRO DUŠEVNO IN FIZIČNO POČUTJE V ČASU EPIDEMIJE COVID-19. Vaše prispevke pričakujejo na elektronski pošti: simbiozagiba@simbioza.eu.

Veselimo se (ponovnega) GIBAnja.

Breda Munda,                                                                                 mag. Jasna Munda,

koordinatorica projekta                                                                   ravnateljica

(Skupno 18 obiskov, današnjih obiskov 1)