PONOVNO OBVESTILO O MOŽNOSTI PREJEMANJA e-RAČUNOV

 Spoštovani starši,

ponovno vas obveščamo, da lahko prejemate račune, ki vam jih izstavljamo v šoli in v vrtcu za plačilo stroškov oskrbnin, malic, kosil, šole v naravi, plavalnih tečajev, dnevov  dejavnosti idr., v obliki e-računov.

E-račune lahko prejemate, če imate odprt transakcijski račun in aktivirano uporabo spletne banke pri eni izmed bank, ki omogočajo prejem e-računov.

Prehod na e-račune ni smiseln za tiste, ki imate urejeno plačilo preko trajnikov.

Svojo odločitev o prejemanju e-računov nam sporočite tako, da izpolnite in v tajništvo šole oddate obrazec Soglasje k prejemanju e-računov, ki je priloga tega dopisa. Obrazec je objavljen tudi na spletni strani šole.

Obrazec o prejemanju e-računov lahko dobite in oddate v tajništvu šole kadar koli med letom, ko se boste odločili za takšno obliko prejemanja računov in si pri vaši banki uredili vse potrebno.

V primerjavi s prejemanjem računov v klasični obliki bo uporaba e-računov za vas hitrejša in preprostejša, zato vam jo toplo priporočamo.

Lep pozdrav

mag. Jasna Munda, prof.def.,                                                                                             ravnateljica

Priloga:eracun

 

(Skupno 2 obiskov, današnjih obiskov 1)