Središče ob Dravi,5. 5. 2014

VABILO NA  ŠPORT ŠPAS

7. DAN DRUŽENJA IN GIBANJA VSEH GENERACIJ 

Vljudno vabljeni na 7. ŠPORT ŠPAS DAN – dan druženja in gibanja vseh  generacij, ki bo v soboto, 10. maja 2014, ob 8. uri.

S tem pohodom nadomeščamo petek, 23. 5. 2014 (dan po izletu, ko učenci ostanejo doma), zato je udeležba obvezna za vse učence, razen za člane folklornega krožka, ki imajo ta dan nastop v Obrežu.

Pod okriljem organizacije ŠPORT ŠPAS se bo OŠ Središče ob Dravi s pohodom po domačem kraju, ki je istočasno športni dan za učence šole, pridružili vseslovenski prireditvi DAN DRUŽENJA IN GIBANJA VSEH GENERACIJ.

Zbrali se bomo ob 8.00 na šolskem igrišču pred Sokolano, vzeli malico in vodo ter pričeli pohod v smeri Bregače, Steničjaka, Strasa, nato pa se vrnili nazaj do šole.

Dogodek bomo organizirali  tudi v primeru slabega vremena.

 

Pohod bo primeren za vse udeležence, tako za najmlajše kot najstarejše. Razglasili bomo tudi najštevilčnejšo družino, najmlajšega in najstarejšega pohodnika.

S tem druženjem želimo prispevati k navdušenju šolarjev, mladih in starejših za kakovostnejše  življenje, kamor spadajo skrb za telesno aktivnost, zdravje, našo naravo in medsebojno razumevanje.
Prijazno vas naprošamo, da se srečanja udeležite v čim večjem številu.

Jutranja vožnja avtobusa bo potekala po običajnem voznem redu.

Popoldanski avtobus za Godenince bo ob 12.15, za Šalovce pa ob 12.25.

 

 

 

Organizatorici :                                                                                                  Ravnateljica:

Olga Daljavec                                                                                                    Jasna Munda

Lidija Lukman

 

 

 

 

 

(Skupno 1 obiskov, današnjih obiskov 1)