Naslednji teden nas čaka še ZADNJI SKLOP DEJAVNOSTI (z)BERIMO (se) POLETI. 

Kaj bomo počeli?

  • Se rad/-a smeješ? Uživaš v maskiranju, preoblačenju in igranju vlog? Te zanima, kako se igralci pripravljajo na snemanje in nastopanje? Potem nikar ne zamudi GLEDALIŠKEGA TABORA, ki bo potekal vsak dan od 6. do 10. avgusta med 9. in 12. uro. Na naših srečanjih bo pestro, zanimivo in aktivno. Gremo se gledališče.
  • V zadnji USTVARJALNICI se bomo lotili pripravljanja enostavnih, a izvirnih pogrinjkov, na koncu pa se posladkali z različnimi čaji in uživali na čajanki. S sabo prinesite vašo najljubšo skodelico za čaj.
  • BRALNE URICE bodo tudi tokrat namenjene prebiranju zgodb, s pomočjo katerih bomo prepotovali ves svet.
  • Kako izgleda, ko te knjiga potegne vase, bomo izvedeli na četrtkovem ČAROBNEM VEČERU … Pripravite se na zabavno potovanje.
  • Še zadnji teden lahko izkoristite poletno izposojo v šolski POLETNI KNJIŽNICI. Morda boste med novimi knjigami našli katero, ki jo boste želeli prebrati prvi. In še vedno imate možnost glasovanja za knjigo, ki bi jo želeli brati za bralno značko.

Komu so dejavnosti namenjene?

Dejavnosti so brezplačne in so namenjene vsem učencem. Starši uredite prevoz otrok (če ne morejo priti peš), na šoli pa poskrbimo tudi za žejne in lačne. Veselimo se skupnega ustvarjanja. 🙂

(Skupno 1 obiskov, današnjih obiskov 1)