Središče, 10. 2. 2012

 

STARŠEM VSEH UČENCEV ŠOLE

 

V A B I L O

 

Vabimo vas na PREDAVANJE ZA STARŠE, ki bo v torek, 14. februarja 2012, ob 16. uri v šolski jedilnici z naslovom KDO SO JUNAKI NAŠEGA ČASA IN KAKO SPREJEMAMO DRUGAČNOST v izvedbi Društva za boljši svet. Pred predavanjem in po njem si boste lahko ogledali razstavo, ki jo bodo v okviru kulturnega dne pripravili naši učenci.

 

Hkrati vas obveščamo, da bomo imeli ta dan za učence kulturni dan – DAN VZGOJNIH DEJAVNOSTI, kot je bilo to predvideno v Letnem delovnem načrtu šole za to šolsko leto. Tema kulturnega dne bo JUNAKI NAŠEGA ČASA IN KAKO SPREJEMAMO DRUGAČNOST. Sprejemanje drugačnosti je ena od vzgojnih prioritet v Vzgojnem načrtu šole, Junaki našega časa pa je tema letošnjega otroškega parlamenta.

 

Učenci pridejo v šolo do 7. 45. Najprej si bodo v Sokolani ogledali predstavo z naslovom Kdo so junaki našega časa, nato pa bodo delali v različnih delavnicah. Učenci od 1. do 4. razreda bodo ob 12. 15 zaključili s šolskimi obveznostmi, učenci od 6. do 9. razreda pa ob 13. 05. Učenci bodo po končanih obveznostih lahko šli domov.

Redne mesečne govorilne ure bodo ta dan od 17.00 do 18. 00.

Vožnje drugega šolskega avtobusa ne bo.

Podaljšano bivanje bo potekalo kot običajno.

 

Delni stroški kulturnega dne bodo znašali 2 evra na učenca, obračunali pa vam jih bomo na položnici za prehrano.

 

Vabimo vas, da se udeležite predavanja v čim večjem številu.

 

Lep pozdrav

 

Ravnateljica: Jasna Munda

(Skupno 1 obiskov, današnjih obiskov 1)